Indlæser

Stort potentiale, meget lille risiko.

Opret dig nu! Se her hvorfor

Vi har bygget Ordrit, så du kan komme igang med at sælge online fra i dag! Alt det kræver er en smartphone og adgang til internettet.

Med Ordrit gør vi det let og overskueligt at komme igang med at sælge på nettet. Det er langt fra alle som har råd, tid eller overskud til at bygge og administrere en webshop.

Ordrit er et simplere alternativ til en webshop. Det er nemt, billigt og effektivt!

Gå ikke glip af mere salg!

Få en Click & Collect webshop nu - lige til at gå til. 

Til stede over alt

Dine Ordrit varer sendes automatisk til alle de populære platforme

Åh! Corona.. Corona.. Corona..

Stopper det ikke snart! Butikkerne er tvunget lukket, men kunderne må stadig afhente ved døren, eller få varen sendt ud. Ordrit er dit værktøj til at reducere tabet af din omsætning, måske endda forøge den.
Med simple klik kommer du hurtigt i gang!

Ja-tak Tilbud!

Ja-tak tilbuddene har kæmpe succes på Facebook, men det bliver hurtigt uoverskueligt at håndtere tilbuddene i et kommentarfelt. Med Ordrit kan kunderne betale med det samme eller de kan vælge at afhente i butikken. En gennemført ordre udløser en plukliste, der gør det nemt at pakke. Denne form for online salg er din løsning til et bedre logistiks overblik og øget omsætning med få klik.

Tøm lageret, og forkæl dine kunder!

Giv dine kunder muligheden for at tømme dit lager til en god pris. Opret dine restvarer, partivarer eller bare et godt tilbud på Ordrit, og skab et flow i dit varelager på ingen tid. 

En webshop er en kæmpe investering

Flere har fået stablet en webshop på benene - en længere proces der tager tid og koster lidt mere i pengepungen. Med et beskedent beløb pr. måned kan du med Ordrit sælge samme dag som du bliver oprettet. Med Ordrit investerer du i salg på digitale medier som der er hurtigt tjent ind igen, samt branding af din forretning. 

Danskerne er en nation af tilbudsjægere!

Danskerne er et af de mest prisbevidste folkefærd i verden. Bring kunderne til dig - Skab trafik ved at oprette en annonce til afhentning i butikken. Danskerne sætter sig gerne i bilen og kører efter et godt tilbud.

Afprøv og sælg før indkøb!

Kend efterspørgslen på nye varer inden lageret bliver for uoverskueligt, tendensen ses mere i flere  sammenhænge. Sæt en udløbstid på annoncen og modtag dine ordrer inden du bestiller hos leverandøren. 

 

Book en online demo

Vi har bygget Ordrit så du kan komme igang med at sælge online fra dag et! Alt det kræver er en smartphone og adgang til internettet.

Udforsk
Support
Kontakt
Ordrit ApS Nygade 22B 8600 Silkeborg CVR: 41998865