Oprettelse af varianter

Når du er logget ind på Ordrit og ser Dashboard, så kan du skifte til Indstillinger ved at klikke på det fjerde ikon fra venstre i bunden af skærmen, som hedder Indstillinger.

Herefter vælger du menu-punktet: Produktvarianter

Produktvarianter fungerer på den måde, at du skal starte med at oprette den overordnede type. Disse typer kan f.eks. være: Størrelse, Farve, Længde osv.

Typerne kan du oprette ved at klikke på "Ny variant type".

Når du har oprettet din variant type, som kun består af et navn, så kan du oprette de enkelte variant egenskaber. F.eks. hvis du har oprettet en variant type og kaldet den for "Størrelse", så kan du efterfølgende oprette variant egenskaberne:
Small + Medium + Large
eller
XS + S + M + L + XL
eller
Str. 178 + 184 + 190

Når du har oprettet variant egenskaberne, så har Ordrit brug for at vide, hvor mange du har/vil sælge af hver variant. Dette kan du angive inde på den enkelte annonce/produkt.

Variant styring pr. produkt/annonce er matrix baseret, hvilket du kan se illustreret nedenfor.

Produkt Variant egenskab (Størrelse) Antal
Trøje Small 2 stk.
Trøje Medium 4 stk.
Trøje Large 3 stk.

- dette er matrixen, når der kun er koblet 1 variant egenskab på.

Hvis du nu kobler f.eks. farve på, så vokser varianterne og det antal, som du skal udfylde markant.