Sidst opdateret 05 juli 2021

Hvad er et produkt feed?

Et produkt feed er en smart måde, at synkronisere data mellem to forskellige enheder og websteder. Produkt feeds basereres på en gammel teknologi, som hedder RSS (Really Simple Syndication) og er i bund og grund en adresse på et websted, hvor webstedet har dannet eller automatisk danner en fil i XML format. Denne XML fil er opbygget af en masse start- og slut-tags, som afgrænser felter og opbygger en struktur, så disse tags er læsbare for den klient, det device eller modtageren af filen. XML filen kan som regl kaldes via en webadresse, som leverer filens indhold.

På den måde kan Ordrit, hvis du har en webadresse til et produkt feed i Google XML format, indlæse indholdet fra denne webadresse og oprette produkterne, som er i dataindholdets felter.

Ved at benytte produkt feed vil Ordrit automatisk synkronisere de tilgænglige data i produkt feedet og sørge for, at de produkter, som udstilles i produktfeedet bliver tilgænglige til salg i Ordrit.

Læs mere om Google XML produkt feed i denne artikel.