Nye ordrer

Nye ordrer er de ordrer, som du netop har modtaget og/eller de ordrer, som endnu ikke er blevet behandlet. "Behandlede ordrer" kan du finde en forklaring på her.

Når du modtager en ny ordre, så vil du få en notifikation på dit device (der hvor du har været logget på, og har accepteret at modtage notifikationer). Samtidig vil du også modtage en e-mail indeholdende ordre-data.