Benyt anden login måde

Når du er oprettet i Ordrit, så kan du - såfremt det device, som du benytter (F.eks. iPhone, Android eller Windows) indstille din konto til at anvende f.eks. fingerprint, Windows Hello, Face Id eller en anden form for biometrics for at logge ind på Ordrit.

Alt du skal gøre er at åbne indstillingerne i Ordrit og se om du kan se punktet: "Opsætning log-ind med fingeraftryk, pinkode eller mønster". Klik på menupunktet for at konfigurere din adgang.

Jeg kan ikke finde menupunktet "Opsætning log-ind med fingeraftryk, pinkode eller mønster"?

Hvis dette er tilfældet, så skyldes det, at din browser eller dit device ikke understøtter biometrics. Ordrit forespørger dit device/browser/enhed om, hvilke muligheder der er tilrådighed og hvis disse ikke er understøttet, så er menupunktet fjernet.