Indlæser

Sidst opdateret 11 marts 2021

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Opsigelse skal varsles med 3 måneder. Dette er vi nødsaget til, da Ordrit har udgifter til trediepart, i form af f.eks. betalingsgateway og eventuelle andre services, som har en længere opsigelse. 

Men du er ikke nødvendigvis bundet i hele 3 måneder. Opsigelsesdatoen afhænger nemlig af, hvornår du sidst har betalt dit abonnement. Hvis din sidste abonnementsbetaling er 01-01-2021, så vil din næste abonnementsdato være 01-04-2021, hvilket også vil være din opsigelsesdato, såfremt du opsiger i denne periode.

Opsigelse kan du gøre via: Indstillinger -> Dine oplysninger ->Opsig abonnement. Her vil du også få oplyst, hvilken dato, som er den reelle opsigelsesdato.

Opsiger du dit Ordrit abonnement, så vil din Ordrit konto være fuldstændig kørende fremtil selve dagen. Intet bliver ændret før selve opsigelsesdatoen.

Bemærk: Hvis du opsiger dit Ordrit abonnement på selve dagen for din abonnementsbetaling og Ordrit ikke kan nå at opsige de tilknyttede tredieparts services rettidigt, så forbeholder vi os retten til at videresende denne udgift. Dette vil dog kun forekomme i sjældne tilfælde.

Kunne du bruge dette svar?
Tak for dit feedback. Det er vi glade for.

Vi har bygget Ordrit så du kan komme igang med at sælge online fra dag et! Alt det kræver er en smartphone og adgang til internettet.

Udforsk
Support
Kontakt
Ordrit ApS Nygade 22B 8600 Silkeborg CVR: 41998865
Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Om cookies

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke