Hvad er en betalingsgateway?

En betalingsgateway er en udbyder af en software service, som gør det muligt for dine kunder at betale med kreditkort og Mobilepay. Dine kunder stifter bekendtskab med din betalingsgateway, når de skal indtaste deres kreditkortoplysninger, som herefter sendes krypteret til indløseren. Betalingsgatewayen er derfor den ene del af betalingsfunktionen og indløseren er den anden del.

Hos Ordrit har vi en betalingsgateways aftale med OnPay, som udelukkende er dem, vi understøtter.

Læs mere om indløsningsaftale her.