Hvad er integration med Facebook?

Integration med Facebook betyder, at Ordrit har en godkendt app på Facebook, som Ordrit gennem din tilladelse kan benytte til at kommunikere med de data, som du har på din Facebook page, din Business Manager eller Ad manager.

Derved kan Ordrit, når du har oprettet dit produkt/annonce, nemt oprette et opslag på din Facebook side, som linker tilbage til dit produkt/annonce og derved har dine kunder et link, som de nemt kan benytte til at bestille/købe dit produkt. Der er ikke nogen begrænsninger for, hvor mange produkter, som du kan sende over til Facebook.