Indlæser

Sidst opdateret 05 juli 2021

HostedShop - Hvor finder jeg mit feed?

Du skal benytte det feed, som du finder i din HostedShop under [Salgskanaler] -> Prisportaler. Her finder du et feed, som hedder "Google Shopping Ads". Kopier adressen startende med https://xxxxx.mywebshop.io/framework/priceindex/?index=google_adwords

Kunne du bruge dette svar?
Tak for dit feedback. Det er vi glade for.

Vi har bygget Ordrit så du kan komme igang med at sælge online fra dag et! Alt det kræver er en smartphone og adgang til internettet.

Udforsk
Kontakt
Ordrit ApS Nygade 22B 8600 Silkeborg CVR: 41998865
Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Om cookies

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke