Google Product Feed

Ordrit har indbygget Google Product Feed. Du kan finde feedet ved at klikke ind under Indstillinger -> Sociale Medier -> Google Product Feed.

Her vil du kunne kopiere feed adressen/url'en og åbne linket til Google Merchant manager, hvor du kan få Google til at trække dine annoncer/produkter over.

Herefter er det frivilligt, om du ønsker at benytte annonce-kroner på at annoncere dine produkter.