Facebook Annoncering

I første omgang skal du have en Facebook side, som du administrerer. Når du har oprettet din annonce i Ordrit, har du 2 muligheder for at synliggøre dit produkt via Facebook:

1. Du kan vælge at dele annoncen/produktet, som et opslag på din Facebook side. Det er et helt almindeligt opslag og derfor gratis.

2. Du kan vælge at bruge penge på at lave annoncering for at øge salget. Her hjælper Ordrit dig med at oprette Facebookannoncen, blot ved at du angiver følgende:
    • Aldersgruppe (fra/til)
    • Budget - her vælges dage og beløb pr. dag der skal bruge på Facebook annoncering
    • Lokalitet - du kan angive, hvilke postnumre, du ønsker at ramme.

Jo, mere specifik du er, desto større sandsynlighed er der for at ramme dine potentielle kunder.